20 pct. af Airbnb-værterne i Storbritannien har flere end 10 opslag og flere end halvdelen har flere end et opslag. Det viser en analyse fra Inside Airbnb, som The Times har bragt.

I en kommentar benægter Airbnb ikke, at det forholder sig sådan.

En anonym udlejer mener, at Airbnb bryder med platformens identitet, som er baseret på lokale værter, i jagten på at øge udbuddet på platformen. Desuden mener han, at eksklusiviteten forsvinder, da de professionelle udlejere også deler deres boliger på HomeAway og Booking.com m.m.

Læs hele historien her.

Helsingør: ”Nej tak til 100 dages fri udlejning af boliger”

Som resultat af en lov, der trådte i kraft i foråret, kan hver enkelt kommune nu beslutte, hvorvidt det skal være lovligt at hæve grænsen for, hvor mange dage om året ejere af helårshuse kan udleje deres ejendomme til ferie- og turismeformål om året.

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne