Selv om antallet af hotelsenge i Aarhus de senere år er steget, har hotellerne det overordnet set godt, og der er plads til flere. Sådan lyder meldingen fra formanden for HORESTA Region Midtjylland, Jakob Beck Wätjen til JP Aarhus.

”Selv om kapaciteten bliver øget, ser det ud til, at vi godt kan holde kadencen. Markedet følger stille og roligt med,” fastslår han.

Flere års hotelbyggerier kommer ifølge ham ikke til at ændre markant på belægningen. I foråret 2017 åbnede Hotel Wakeup Aarhus, Brøchner Hotels åbner snart et hostel i det tidligere hovedbibliotek, ligesom Radisson Red inden længe vil tilbyde 60 værelser. Og om tre-fire år åbner et stort konferencehotel på Aarhus Ø.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne