Selv om antallet af hotelsenge i Aarhus de senere år er steget, har hotellerne det overordnet set godt, og der er plads til flere. Sådan lyder meldingen fra formanden for HORESTA Region Midtjylland, Jakob Beck Wätjen til JP Aarhus.

”Selv om kapaciteten bliver øget, ser det ud til, at vi godt kan holde kadencen. Markedet følger stille og roligt med,” fastslår han.

Flere års hotelbyggerier kommer ifølge ham ikke til at ændre markant på belægningen. I foråret 2017 åbnede Hotel Wakeup Aarhus, Brøchner Hotels åbner snart et hostel i det tidligere hovedbibliotek, ligesom Radisson Red inden længe vil tilbyde 60 værelser. Og om tre-fire år åbner et stort konferencehotel på Aarhus Ø.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne