Selv om antallet af hotelsenge i Aarhus de senere år er steget, har hotellerne det overordnet set godt, og der er plads til flere. Sådan lyder meldingen fra formanden for HORESTA Region Midtjylland, Jakob Beck Wätjen til JP Aarhus.

”Selv om kapaciteten bliver øget, ser det ud til, at vi godt kan holde kadencen. Markedet følger stille og roligt med,” fastslår han.

Flere års hotelbyggerier kommer ifølge ham ikke til at ændre markant på belægningen. I foråret 2017 åbnede Hotel Wakeup Aarhus, Brøchner Hotels åbner snart et hostel i det tidligere hovedbibliotek, ligesom Radisson Red inden længe vil tilbyde 60 værelser. Og om tre-fire år åbner et stort konferencehotel på Aarhus Ø.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Hotel-to-go: Abonnér på hotelydelser i hjemmet

På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne