Siden branden på Svinkløv Badehotel har der ikke mindst på de ældre hoteller været stort fokus på at øge brandsikkerheden, men det kniber med konkrete tiltag fra politisk side.

Derfor vil HORESTA og Danske Beredskaber have politikerne til at kigge på forholdene, da man i dag ikke har godkendte trådløse alarmsystemer i Danmark. De er billigere og nemmere at sætte op end alarmsystemer, der skal føres via kabel, og de kan også være en mulighed i ældre byggerier, lyder det.

”Det er desværre sådan i dag, at vi ikke har godkendte trådløse systemer, som Danske Beredskaber kan tage med ud, og det er ikke godt nok”, siger direktør i Horesta Kirsten Munch Andersen.

Derfor anbefaler de to parter øget rådgivning om brandsikkerhed, og at man giver en økonomisk håndsrækning til hotellerne, så de kan installere den nyeste teknologi på området. Fire gange siden starten af februar har Danske Beredskaber og HORESTA henvendt sig til ministeriet med henblik på at få et møde og starte en dialog om problemerne. Dog uden svar.

Se indslaget fra TV-Avisen her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne