Siden branden på Svinkløv Badehotel har der ikke mindst på de ældre hoteller været stort fokus på at øge brandsikkerheden, men det kniber med konkrete tiltag fra politisk side.

Derfor vil HORESTA og Danske Beredskaber have politikerne til at kigge på forholdene, da man i dag ikke har godkendte trådløse alarmsystemer i Danmark. De er billigere og nemmere at sætte op end alarmsystemer, der skal føres via kabel, og de kan også være en mulighed i ældre byggerier, lyder det.

”Det er desværre sådan i dag, at vi ikke har godkendte trådløse systemer, som Danske Beredskaber kan tage med ud, og det er ikke godt nok”, siger direktør i Horesta Kirsten Munch Andersen.

Derfor anbefaler de to parter øget rådgivning om brandsikkerhed, og at man giver en økonomisk håndsrækning til hotellerne, så de kan installere den nyeste teknologi på området. Fire gange siden starten af februar har Danske Beredskaber og HORESTA henvendt sig til ministeriet med henblik på at få et møde og starte en dialog om problemerne. Dog uden svar.

Se indslaget fra TV-Avisen her.

Flere end 1.000 folkeskoleelever blev klogere på erhvervet

Mens gastronom-, tjener- og receptionistelever dystede i konkurrencekøkkenerne ved DM i Skills, havde HORESTA og 3Fs brandingkampagne, Hospitality Career, stillet op med både selfie-stand, spørgehjørne og brancheambassadører. Ambassadørerne stod klar til at dele deres passion for og viden om branchen med de mange folkeskoleelever, der slog vejen forbi Bella Center den 16.-18. januar.

Hotellet Løvtag er en succes

Trætop-hotellet Løvtag på Als Odde er kommet forrygende fra start, skriver Turisme.nu. Gæsterne står i kø for at overnatte med udsigt til trætoppene. Men trætop-hotellet var snublende tæt på aldrig at blive til virkelighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne