Wonderful Copenhagens årlige turismekonference Tomorrow’s Urban Travel finder sted den 9. oktober på Scandic Falkoner på Frederiksberg. Temaet bliver 'Commit to a sustainable future’.

Indlæggene vil omhandle turismens afsmittende effekt på samfund, borgere og klima – og hvad branchen konkret kan gøre for at sætte positive og bæredygtige aftryk.  

”Den stigende turisme har en lang række positive samfundsmæssige effekter, men også væsentlige udfordringer, som det er vigtigt for turismebranchen at diskutere og forholde sig til. Det gælder ikke mindst i hotel- og restaurationsbranchen, hvor blandt andet nye krav fra forbrugerne i disse år skubber til en massiv bæredygtig omstilling. Med Tomorrow’s Urban Travel 2019 skaber vi rammerne for et indblik i den førende globale viden, der kan inspirere os alle i branchen til at skabe nye spændende muligheder med positive aftryk på samfund, borgere og miljø,” siger Mikkel Aarø-Hansen, adm. direktør i Wonderful Copenhagen.

Blandt speakerne er Matt Orlando fra restaurant Amass i København, der skal tale om hvordan moderne gastronomi og gode madoplevelser kan gå hånd i hånd med bæredygtighed.

Desuden kommer Natalie Mossin, der er institutleder ved Bygningskunst og Teknologi hos Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering og bestyrelsesformand for Union of International Architects (UAI) verdenskongressen i København i 2023 med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling som tema. Hun vil fortælle om, hvordan arkitektur i praksis kan bidrage til at opnå målene, fx inden for adgang til mad, madspild, transport af fødevarer og genbrug.

Læs mere om konferencen og dagens speakers her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne