I 2017 lancerede Visit Aarhus et Aarhuscard. Det benytter flere og flere turister sig af, skriver Århus Stiftstidende.

I forhold til det første år, hvor kortet var i handlen, steg antallet af brugere i 2018 med 26 procent, og de foreløbige tal for 2019 viser, at der i forhold til 2018 har været en stigning på yderligere 11 procent. Da de endelige tal for 2019 naturligvis først kan tælles op, når året er omme, kan stigningen i 2019 ovenikøbet vise sig at blive højere end de 11 procent.

”Vi er både glade for og stolte over, at turisterne har taget så godt imod vores Aarhuscard”, fortæller direktør i Visit Aarhus Pia Lange Christensen.

Helsingør truer med turismeexit

Et enigt kultur- og turismeudvalg i Helsingør, der repræsenterer et massivt flertal i byrådet, står bag en anbefaling om, at Helsingør Kommune bliver en del af turismesamarbejdet i Wonderful Copenhagen (WoCo), og borgmester Benedikte Kiær (K) skal anbefale de øvrige ejere af VisitNordsjælland i form af kommunerne Halsnæs, Fredensborg, Gribskov og Hillerød, at man i fællesskab lægger sig under WoCo's paraply, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne