Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) skal nu redegøre for, hvordan en restaurantejer kan give en ansat en lussing uden straf fra myndighedernes side. Det skriver Fagbladet 3F

Enhedslistens arbejdsmiljøordfører, Christian Juhl, er så chokeret, at han kalder beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) i samråd for at få ham til at redegøre for, hvad han og regeringen vil gøre for, at en arbejdsgiver ikke ustraffet kan bruge fysisk vold over for en ansat.

”Det er jo vold mod en ansat, det må man sgu ikke. Hvis ikke loven rummer mulighed for at sanktionere sådan en arbejdsgiver, så skal der jo kigges på den lov”, siger Christian Juhl (EL).

Har du fået læst?

Forskerhold har skabt en printer, der kan tage nordisk mad til et nyt niveau

Danmark er for længst blevet anerkendt for sine fine råvarer, sit økologiske snit, sin høje fødevaresikkerhed og sit nordiske køkken i verdensklasse. Teknologisk set har vi derimod ikke skabt det store på den internationale madscene, men det er et dansk forskerhold nu i færd med at lave godt og grundigt om på, skriver Finans.dk.

Restauratør er uforstående over politianmeldelse om menneskehandel

Det er kommet frem, at kinesiske kokke i Danmark arbejder til meget lave lønninger, hvilket er i strid med udlændingeloven. En af de restauranter, som i den forbindelse skulle være politianmeldt, er Big World - en kinesisk restaurant med afdelinger i Varde og i Grindsted, skriver Jydske Vestkysten.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne