Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) skal nu redegøre for, hvordan en restaurantejer kan give en ansat en lussing uden straf fra myndighedernes side. Det skriver Fagbladet 3F

Enhedslistens arbejdsmiljøordfører, Christian Juhl, er så chokeret, at han kalder beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) i samråd for at få ham til at redegøre for, hvad han og regeringen vil gøre for, at en arbejdsgiver ikke ustraffet kan bruge fysisk vold over for en ansat.

”Det er jo vold mod en ansat, det må man sgu ikke. Hvis ikke loven rummer mulighed for at sanktionere sådan en arbejdsgiver, så skal der jo kigges på den lov”, siger Christian Juhl (EL).

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne