Flytrafikken mellem landsdelene falder nemlig markant, og langt over 100.000 passagerer er over en kort periode forsvundet fra de danske indenrigsruter. Det skriver Jyllands-Posten Erhverv.

Hård konkurrence fra billigere fjernbusser og stigende biltrafik over Storebælt angives som årsagen, og det har fået flyselskaberne til at skære ned på kapaciteten, så der er færre afgange. Samtidig er prisen også steget på flere ruter, hvilket betyder, at også de danskere, der flyver i fritiden, er begyndt at droppe flyet.

I Sverige er indenrigstrafikken også faldet betydeligt, og her angives hensynet til klimaet som årsagen. Over for Finans.dk afviser både lufthavne og flyselskaber, at bekymring for klimaet kan forklare nedgangen i Danmark.

Børsen: HORESTA Årsdag blev til bæredygtighedsbrag

Tivoli Hotel & Congress Center's store konferencesal i København var torsdag fyldt til bristepunktet af omkring 740 gæster til HORESTA Årsdag. Børsen havde fulgt planlægningen af arrangementet i månedsvis.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne