Flytrafikken mellem landsdelene falder nemlig markant, og langt over 100.000 passagerer er over en kort periode forsvundet fra de danske indenrigsruter. Det skriver Jyllands-Posten Erhverv.

Hård konkurrence fra billigere fjernbusser og stigende biltrafik over Storebælt angives som årsagen, og det har fået flyselskaberne til at skære ned på kapaciteten, så der er færre afgange. Samtidig er prisen også steget på flere ruter, hvilket betyder, at også de danskere, der flyver i fritiden, er begyndt at droppe flyet.

I Sverige er indenrigstrafikken også faldet betydeligt, og her angives hensynet til klimaet som årsagen. Over for Finans.dk afviser både lufthavne og flyselskaber, at bekymring for klimaet kan forklare nedgangen i Danmark.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Blog: Tak for invitationen, Mette Frederiksen

Statsminister Mette Frederiksen sendte tirsdag en bred invitation ud til et samarbejde om en grøn klimaplan til alle de store brancher, der har bragt landet frem. Herunder turisme- og oplevelseserhvervet. "Tak for invitationen, som vi meget gerne tager imod", siger HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne