Hos det nye spisested på Trøjborg Kantina er udvalget økologisk, og du kan få gryderetter med surdejsbrød og blandet salat til, surdejspizza, sandwich, smoothies, filterkaffe fra Clever Coffee samt friskbagt kage.

“Konceptet bag Kantina på Trøjborg er at skabe et take away-sted, hvor folk i en travl hverdag nemt og hurtigt kan få god og sund mad, lavet på gode økologiske råvarer,” fortæller indehaver Rune Hardlei, der er kok og selv står for al den mad, der serveres hos Kantina.

Maden producerer Rune Hardlei i sit køkken på Sydhavnen, hvorfra han også leverer mad ud af huset til selskaber og arrangementer.

 

 

Hotel- og kursuscenter kan blive dobbelt så stort

Horisont Hotel & Konference – der indtil sidste efterår hed Koldkærgård – hører sammen med det større kursus- og konferencecenter KolleKolle ved Værløse nord for København begge under Landbrug & Fødevarer. Samlet omsætter de to hotel- og konferencecentre årligt for mellem 50 til 60 millioner kroner.

Brancheprofil bliver ny hotelchef på Horisont Hotel & Konference

Det bliver 44-årige Casper Bock, der bliver ny hotelchef for Horisont ved Aarhus. Han kommer med mange års erfaring fra hotelbranchen, hvor han bl.a. har været ansat på Radisson Blu Papirfabrikken i Silkeborg og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Designhostel i Aarhus får eksklusivt madunivers

I april 2020 åbner Brøchner Hotel et nyt hostel i Aarhus, når det gamle Hovedbibliotek bliver til Book1 Design Hostel. Her kan gæster fra hele verden ikke bare nyde overnatninger i behagelige omgivelser - de får også mulighed for at gå på opdagelse i et madunivers med en lang række lækre fristelser fra den Aarhus-etablerede gastronomiske iværksættervirksomhed MIB, skriver Randers Amtsavis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne