Hos det nye spisested på Trøjborg Kantina er udvalget økologisk, og du kan få gryderetter med surdejsbrød og blandet salat til, surdejspizza, sandwich, smoothies, filterkaffe fra Clever Coffee samt friskbagt kage.

“Konceptet bag Kantina på Trøjborg er at skabe et take away-sted, hvor folk i en travl hverdag nemt og hurtigt kan få god og sund mad, lavet på gode økologiske råvarer,” fortæller indehaver Rune Hardlei, der er kok og selv står for al den mad, der serveres hos Kantina.

Maden producerer Rune Hardlei i sit køkken på Sydhavnen, hvorfra han også leverer mad ud af huset til selskaber og arrangementer.

 

 

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tivoli Friheden får ny vild forlystelse

Den nye, store forlystelse "Hjertekig" i Tivoli Friheden er blevet så populær, at det åbner plads for en ny, stor forlystelse i Tivoli Friheden i næste sæson. Det oplyser forlystelsesparkens direktør Henrik Ragborg Olesen til Stiften.dk.

Grønt lys til hotel i Aarhus

Et område der tidligere har været anvendt til containerterminal for Aarhus Havn skal i fremtiden danne ramme om et hotel med plads til 2.000 konferencegæster, 500 værelser og en bar i 76 meters højde, skriver ByensEjendom.dk.

Madmarked holdes i live af ejer efter nyt underskud

Flere madmarkeder rundt om i Danmark er i år kollapset og gået konkurs. Sådan kunne det måske også være gået for Aarhus Central Food Market, hvis ikke det var for en tålmodig og gavmild ejer, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne