Hos det nye spisested på Trøjborg Kantina er udvalget økologisk, og du kan få gryderetter med surdejsbrød og blandet salat til, surdejspizza, sandwich, smoothies, filterkaffe fra Clever Coffee samt friskbagt kage.

“Konceptet bag Kantina på Trøjborg er at skabe et take away-sted, hvor folk i en travl hverdag nemt og hurtigt kan få god og sund mad, lavet på gode økologiske råvarer,” fortæller indehaver Rune Hardlei, der er kok og selv står for al den mad, der serveres hos Kantina.

Maden producerer Rune Hardlei i sit køkken på Sydhavnen, hvorfra han også leverer mad ud af huset til selskaber og arrangementer.

 

 

Dansk barkæmpe køber op i Aarhus

Opkøbsivrige Rekom Group har netop fået fangst igen. Selskabet overtager London Bar i Aarhus, ifølge CVR-registret. Det er stifter af cocktailbaren Steffan Trie, der sælger baren, skriver FødevareWatch.dk.

Rost Aarhus-café er lukket

Det er kun få måneder siden, at The Lazy Wombat i Ceres Byen blev kåret som Byens Bedste Café 2019 af Århus Stiftstidende. Nu er caféen lukket. Det offentliggjorde caféen selv på sociale medier den 23. december 2019, skriver Smagaarhus.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne