Efter flere måneders forhandlinger er Bandholm Hotel blevet solgt til en helt ny ejerkreds, som med det samme har overtaget driften, skriver Folketidende.dk.

Bandholm Hotel Holding har købt hotellet, og de nye ejere er en række stærke navne fra dansk erhvervsliv. Selskabets direktør er Peter Hauge, mens Peter Bøgil bliver hoteldirektør. Med i ejerkredsen er også Nicolai Kærgaard og Rolf Adamson.

Peter Bøgil kommer til Bandholm med masser af erfaring fra hotelverdenen. Han har tidligere været hotelchef for Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, og han glæder sig til nu at stå med sit eget hotel.

Nogle ændringer kommer der dog i fremtiden. I øjeblikket bliver der forhandlet med en Michelin-kok, som man ønsker ar tilknytte hotellet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne