Efter flere måneders forhandlinger er Bandholm Hotel blevet solgt til en helt ny ejerkreds, som med det samme har overtaget driften, skriver Folketidende.dk.

Bandholm Hotel Holding har købt hotellet, og de nye ejere er en række stærke navne fra dansk erhvervsliv. Selskabets direktør er Peter Hauge, mens Peter Bøgil bliver hoteldirektør. Med i ejerkredsen er også Nicolai Kærgaard og Rolf Adamson.

Peter Bøgil kommer til Bandholm med masser af erfaring fra hotelverdenen. Han har tidligere været hotelchef for Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, og han glæder sig til nu at stå med sit eget hotel.

Nogle ændringer kommer der dog i fremtiden. I øjeblikket bliver der forhandlet med en Michelin-kok, som man ønsker ar tilknytte hotellet.

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne