Efter flere måneders forhandlinger er Bandholm Hotel blevet solgt til en helt ny ejerkreds, som med det samme har overtaget driften, skriver Folketidende.dk.

Bandholm Hotel Holding har købt hotellet, og de nye ejere er en række stærke navne fra dansk erhvervsliv. Selskabets direktør er Peter Hauge, mens Peter Bøgil bliver hoteldirektør. Med i ejerkredsen er også Nicolai Kærgaard og Rolf Adamson.

Peter Bøgil kommer til Bandholm med masser af erfaring fra hotelverdenen. Han har tidligere været hotelchef for Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, og han glæder sig til nu at stå med sit eget hotel.

Nogle ændringer kommer der dog i fremtiden. I øjeblikket bliver der forhandlet med en Michelin-kok, som man ønsker ar tilknytte hotellet.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Hotel-to-go: Abonnér på hotelydelser i hjemmet

På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne