Det historiske hotel i Bandholm på Lolland har skiftet ejere.  Den daglige ledelse vil fremover blive varetaget af Peter Bøgil, der er kendt som chef for både Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen. Han er flyttet til Bandholm sammen med sin kone, Heidi Graversgaard, skriver TV Øst.

Men selvom hotellet har fået nye ejere, vil gæsterne ikke opleve de store ændringer. Den nye daglige leder vil nemlig fortsætte i det samme spor som de tidligere ejere, fortæller han.

”Vores plan er umiddelbart, at der ikke skal laves særlig meget om på en succes. Hotellet er veldrevet og fungerer rigtig, rigtig godt. Ved at løfte kvaliteten en lille smule, så tror jeg faktisk, at vi kan få endnu mere ud af hotellet”, siger Peter Bøgil.

Læs hele historien og se TV Østs videoindslag fra hotellet her.

Har du fået læst?

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Hotel-to-go: Abonnér på hotelydelser i hjemmet

På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne