Det historiske hotel i Bandholm på Lolland har skiftet ejere.  Den daglige ledelse vil fremover blive varetaget af Peter Bøgil, der er kendt som chef for både Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen. Han er flyttet til Bandholm sammen med sin kone, Heidi Graversgaard, skriver TV Øst.

Men selvom hotellet har fået nye ejere, vil gæsterne ikke opleve de store ændringer. Den nye daglige leder vil nemlig fortsætte i det samme spor som de tidligere ejere, fortæller han.

”Vores plan er umiddelbart, at der ikke skal laves særlig meget om på en succes. Hotellet er veldrevet og fungerer rigtig, rigtig godt. Ved at løfte kvaliteten en lille smule, så tror jeg faktisk, at vi kan få endnu mere ud af hotellet”, siger Peter Bøgil.

Læs hele historien og se TV Østs videoindslag fra hotellet her.

Har du fået læst?

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne