Det historiske hotel i Bandholm på Lolland har skiftet ejere.  Den daglige ledelse vil fremover blive varetaget af Peter Bøgil, der er kendt som chef for både Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen. Han er flyttet til Bandholm sammen med sin kone, Heidi Graversgaard, skriver TV Øst.

Men selvom hotellet har fået nye ejere, vil gæsterne ikke opleve de store ændringer. Den nye daglige leder vil nemlig fortsætte i det samme spor som de tidligere ejere, fortæller han.

”Vores plan er umiddelbart, at der ikke skal laves særlig meget om på en succes. Hotellet er veldrevet og fungerer rigtig, rigtig godt. Ved at løfte kvaliteten en lille smule, så tror jeg faktisk, at vi kan få endnu mere ud af hotellet”, siger Peter Bøgil.

Læs hele historien og se TV Østs videoindslag fra hotellet her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne