Der er fuld fart over feltet i Core Hospitality, som alene i år har åbnet nyt hotelkoncept i Sydhavn, skifter varemærke på hotel i Kastrup til oktober, igangsat renovering på to hoteller og bekræftet to nye projekter i Norge.

Helle Lydum Pedersen er nu blevet ansat som salgsdirektør og skal løfte salgsaktiviteterne både strategisk og operationelt for alle hoteller. Hun har 25 års erfaring med salg og marketing, senest 15 år hos Brussels Airlines som bl.a. salg- og marketingchef i Norden.

”Vi har ansat Helle af to årsager. For det første har vi haft behov for at tilføre yderligere kompetencer til vores salgsafdeling, og vi mener, at Helle er kvalificeret til at løfte opgaven. For det andet matcher Helles personlighed vores værdier og kultur, der blandt andet afspejles i hendes humor og ordentlighed”, fortæller Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne