Der er fuld fart over feltet i Core Hospitality, som alene i år har åbnet nyt hotelkoncept i Sydhavn, skifter varemærke på hotel i Kastrup til oktober, igangsat renovering på to hoteller og bekræftet to nye projekter i Norge.

Helle Lydum Pedersen er nu blevet ansat som salgsdirektør og skal løfte salgsaktiviteterne både strategisk og operationelt for alle hoteller. Hun har 25 års erfaring med salg og marketing, senest 15 år hos Brussels Airlines som bl.a. salg- og marketingchef i Norden.

”Vi har ansat Helle af to årsager. For det første har vi haft behov for at tilføre yderligere kompetencer til vores salgsafdeling, og vi mener, at Helle er kvalificeret til at løfte opgaven. For det andet matcher Helles personlighed vores værdier og kultur, der blandt andet afspejles i hendes humor og ordentlighed”, fortæller Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality.

Scandic klar med nyt hotelvaremærke

Scandic Go skal ifølge hotelkæden ”tilbyde et mere strømlinet hotelkoncept i det voksende økonomisegment.” Scandic vil som en begyndelse lancere fire hoteller under det nye Scandic Go-varemærker – to i Stockholm og to i Oslo. Danmark får sit første Scandic Go i løbet af andet kvartal 2021 i form af Scandic Webers tæt på Hovedbanegården i København, skriver Standby.dk.

Koncerthotel fremmer bæredygtighed

På Hotel Fuglsøcentret kan gæsterne starte med spisning, gå til koncert, få en efterfest samt slutte med overnatning og morgenmad. Hotellet har også et ønske om at fremme bæredygtigheden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne