Der er fuld fart over feltet i Core Hospitality, som alene i år har åbnet nyt hotelkoncept i Sydhavn, skifter varemærke på hotel i Kastrup til oktober, igangsat renovering på to hoteller og bekræftet to nye projekter i Norge.

Helle Lydum Pedersen er nu blevet ansat som salgsdirektør og skal løfte salgsaktiviteterne både strategisk og operationelt for alle hoteller. Hun har 25 års erfaring med salg og marketing, senest 15 år hos Brussels Airlines som bl.a. salg- og marketingchef i Norden.

”Vi har ansat Helle af to årsager. For det første har vi haft behov for at tilføre yderligere kompetencer til vores salgsafdeling, og vi mener, at Helle er kvalificeret til at løfte opgaven. For det andet matcher Helles personlighed vores værdier og kultur, der blandt andet afspejles i hendes humor og ordentlighed”, fortæller Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne