På www.smvdigital.dk kan små og mellemstore virksomheder nu søge tilskud til indkøb af rådgivning, der skal hjælpe til at afklare, hvordan virksomheden kan digitaliseres, og ligeledes afdække de økonomiske og forretningsmæssige potentialer ved at gøre det. SMV:Digital har desuden et særskilt fokus på virksomhedernes online salg.

Erhvervsminister Simon Kollerup:

”Det er vigtigt, at vi får de små og mellemstore virksomheder i gang med at investere. Især digitalt for her er der meget at vinde. Vi skal kunne konkurrere med hele verden, og hvis danske virksomheder ligger i front med ny tekonologi og e-handel, så har de en fordel. Det kan denne pulje hjælpe dem med. Det glæder mig også, at vi fremover styrker det grønne sigte i puljen, så vi også understøtter digital omstilling, der gavner klimaet.”

Dansk erhvervsliv skal udnytte digitale teknologier til at skabe vækst og arbejdspladser i hele Danmark. For at de små og mellemstore virksomheder kan følge med i den stigende globalisering, er det afgørende, at de investerer i ny teknologi og IT-udstyr. Virkeligheden er dog, at de små og mellemstore virksomheder, som udgør størstedelen af dansk erhvervsliv, er markant mindre digitale end de store virksomheder og investerer mindre i digitalisering.

Se mere på www.smvdigital.dk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Hotelbranchen advarer mod for øget privatudlejning

Skal ejere af fast ejendom, som benyttes til helårsboliger, have mulighed for at udleje disse til ferie- og fritidsformål i 100 dage om året fremfor de 70, som lige nu er tilladt? Det spørgsmål skal Vækstudvalget i Frederikssund Kommune snarest tage stilling til, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne