På www.smvdigital.dk kan små og mellemstore virksomheder nu søge tilskud til indkøb af rådgivning, der skal hjælpe til at afklare, hvordan virksomheden kan digitaliseres, og ligeledes afdække de økonomiske og forretningsmæssige potentialer ved at gøre det. SMV:Digital har desuden et særskilt fokus på virksomhedernes online salg.

Erhvervsminister Simon Kollerup:

”Det er vigtigt, at vi får de små og mellemstore virksomheder i gang med at investere. Især digitalt for her er der meget at vinde. Vi skal kunne konkurrere med hele verden, og hvis danske virksomheder ligger i front med ny tekonologi og e-handel, så har de en fordel. Det kan denne pulje hjælpe dem med. Det glæder mig også, at vi fremover styrker det grønne sigte i puljen, så vi også understøtter digital omstilling, der gavner klimaet.”

Dansk erhvervsliv skal udnytte digitale teknologier til at skabe vækst og arbejdspladser i hele Danmark. For at de små og mellemstore virksomheder kan følge med i den stigende globalisering, er det afgørende, at de investerer i ny teknologi og IT-udstyr. Virkeligheden er dog, at de små og mellemstore virksomheder, som udgør størstedelen af dansk erhvervsliv, er markant mindre digitale end de store virksomheder og investerer mindre i digitalisering.

Se mere på www.smvdigital.dk.

Har du fået læst?

Kinesiske kokke var tema i P1 Debat

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, var med i panelet, da DR P1 Debat tirsdag tog problemet med udnyttelse af kinesiske kokke på det danske arbejdsmarked op.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne