Om få dage er det slut med at sidde i en varm og proppet bus, når man skal fra Vesterbro til Østerbro eller fra Frederiksberg til Kongens Nytorv. I stedet kan københavnerne stryge fra den ene ende af byen til den anden på få minutter, skriver Berlingske.

Men det er ikke kun københavnerne, der kommer til at stige af og på Cityringen. Også turisterne vil nyde godt af den nye metrolinje, mener Wonderful Copenhagen, som netop nu starter en kampagne, der skal få rejsende til at søge mod Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro og Nørrebro.

”Omkring 80 procent af de besøgende ønsker at opleve et bredere geografisk udsnit af København. Det er det, vi i høj grad skal tappe ind i, og Cityringen er jo helt oplagt i den forbindelse,” siger kommunikations- og marketingdirektør Tine Kastrup-Misir, Wonderful Copenhagen.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Helsingør truer med turismeexit

Et enigt kultur- og turismeudvalg i Helsingør, der repræsenterer et massivt flertal i byrådet, står bag en anbefaling om, at Helsingør Kommune bliver en del af turismesamarbejdet i Wonderful Copenhagen (WoCo), og borgmester Benedikte Kiær (K) skal anbefale de øvrige ejere af VisitNordsjælland i form af kommunerne Halsnæs, Fredensborg, Gribskov og Hillerød, at man i fællesskab lægger sig under WoCo's paraply, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne