Om få dage er det slut med at sidde i en varm og proppet bus, når man skal fra Vesterbro til Østerbro eller fra Frederiksberg til Kongens Nytorv. I stedet kan københavnerne stryge fra den ene ende af byen til den anden på få minutter, skriver Berlingske.

Men det er ikke kun københavnerne, der kommer til at stige af og på Cityringen. Også turisterne vil nyde godt af den nye metrolinje, mener Wonderful Copenhagen, som netop nu starter en kampagne, der skal få rejsende til at søge mod Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro og Nørrebro.

”Omkring 80 procent af de besøgende ønsker at opleve et bredere geografisk udsnit af København. Det er det, vi i høj grad skal tappe ind i, og Cityringen er jo helt oplagt i den forbindelse,” siger kommunikations- og marketingdirektør Tine Kastrup-Misir, Wonderful Copenhagen.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne