Om få dage er det slut med at sidde i en varm og proppet bus, når man skal fra Vesterbro til Østerbro eller fra Frederiksberg til Kongens Nytorv. I stedet kan københavnerne stryge fra den ene ende af byen til den anden på få minutter, skriver Berlingske.

Men det er ikke kun københavnerne, der kommer til at stige af og på Cityringen. Også turisterne vil nyde godt af den nye metrolinje, mener Wonderful Copenhagen, som netop nu starter en kampagne, der skal få rejsende til at søge mod Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro og Nørrebro.

”Omkring 80 procent af de besøgende ønsker at opleve et bredere geografisk udsnit af København. Det er det, vi i høj grad skal tappe ind i, og Cityringen er jo helt oplagt i den forbindelse,” siger kommunikations- og marketingdirektør Tine Kastrup-Misir, Wonderful Copenhagen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne