Ann Marie Søborg Karkov, direktør for VisitNordjylland, er jublende glad. Friske tal for udviklingen i Danmarks turisme viser, at Nordjylland er gået i udbrud og rykker fra resten af landet. Knap 300.000 flere overnatninger var der i årets første syv måneder i Nordjylland i forhold til 2018. Det er en fremgang på 6,11 procent. Danmark som helhed oplevede en vækst på 4,57 procent, skriver Nordjyske Stiftstidende.

”Nordjylland er atter tilbage i toppen af dansk turisme. Vi er den region i landet, der vækster mest efter en årrække med stagnerende overnatnings- og omsætningstal. Det er vi stolte af”, siger Ann Marie Karkov.

Flere turister og overnatninger skæpper i kassen. Det anslås, at omsætningen i turistbranchen er vokset med næsten en kvart milliard kroner i perioden januar til og med juli.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne