Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Apprente specialiserer sig i kunstig intelligens, der bl.a. kan forstå bestillinger i drive-in-køen. Denne teknologi vil ifølge McDonalds sænke betjeningstiderne på restauranterne, ligesom at teknologien på længere sigt kan blive brugt i restaurantens selvbetjeningsautomater og mobilapp.

De ansatte ved Apprente vil blive overført til en nystartet afdeling kaldet McD Tech Labs, der med data og teknologi skal være med til at give McDonald’s en fordel i forhold til konkurrenterne.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne