Den 1. oktober 2019 overtager Meyers Venues forpagtningen af restauranten i Tårnet på Christiansborg. Lokalerne fungerede i mange år som Folketingets pulterkammer for kunst, men i 2014 blev buster og statuer støvet af til glæde for spisende gæster.

Køkkenet hos Meyers i Tårnet vil tage udgangspunkt i det klassisk danske med respekt for fortiden og sans for nutiden, skriver virksomheden. Den nye køkkenchef hos Meyers i Tårnet hedder Maria Junker og er udlært fra Bojesen, som tidligere forpagtede restauranten i Tårnet.

Sidenhen har Maria arbejdet som kok og køkkenchef på den berømte smørrebrødsrestaurant Schønnemann i København, ligesom hun har været selvstændig indenfor restauration og catering.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne