I 2030 forventer Danmarks Statistik, at der vil være 16 mio. overnatninger i København. I 2018 var tallet knap otte mio. Samtidig bygges der nye hoteller, som skal øge kapaciteten med ikke mindre end 40 procent.

Hos Wonderful Copenhagen oplever man også, at det, der er dansk og københavnsk, sælger billetter i sig selv - og her især vores livsstil. Det fortæller Wonderful Copenhagens kommunikations- og marketingdirektør, Tine Kastrup-Misir.

Hun nævner blandt andet dansk arkitektur, design og demokrati samt vores fokus på den grønne omstilling.

Har du fået læst?

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne