I 2030 forventer Danmarks Statistik, at der vil være 16 mio. overnatninger i København. I 2018 var tallet knap otte mio. Samtidig bygges der nye hoteller, som skal øge kapaciteten med ikke mindre end 40 procent.

Hos Wonderful Copenhagen oplever man også, at det, der er dansk og københavnsk, sælger billetter i sig selv - og her især vores livsstil. Det fortæller Wonderful Copenhagens kommunikations- og marketingdirektør, Tine Kastrup-Misir.

Hun nævner blandt andet dansk arkitektur, design og demokrati samt vores fokus på den grønne omstilling.

Har du fået læst?

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Turisme er (blevet) en styrkeposition

Dorte Krak er administrerende direktør i Arp-Hansen Hotel Group, men hun er også en del af den Erhvervsfremmebestyrelse, som skal lave en strategi, der både styrker og udvikler dansk erhvervsliv. Målet er skabe en efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark. Og særligt turisme- og oplevelseserhvervet har Dorte Krak kunne give de øvrige medlemmer af bestyrelsen en indsigt i.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne