Søger turister på ’the best hotel’ samt navnet på en destination, er de næsten garanteret, at Tripadvisors rangering af overnatningssteder er blandt de første resultater, men er anmeldelsessiden til at stole på?

Which.co.uk har set nærmere på hotellernes anmeldelser. Undersøgelsen viser blandt andet, at to at Las Vegas’ bedste hoteller har en mistænkelig andel af femstjernede anmeldelser fra profiler, der kun har anvendt anmeldelsesportalen denne ene gang. Henholdsvis 48 pct. og 41 pct. af alle anmeldelser for hoteller faldt i denne kategori.

Which? finder et lignende mønster hos Travelodge i Storbritannien. Travelodge indrømmer, at virksomheden har fået en reprimande fra Tripadvisor, og hotelkæden insisterer på, at de er tilfredse med anmeldelser, der reflekterer gæsternes oplevelser.

Det bedst ratede hotel i Jordan fik fjernet 730 femstjernede anmeldelser, efter at Which? tog kontakt til Tripadvisor og præsterede platformen for dette mistænkelige anmeldelsesmønster.

Læs mere om historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne