Lige nu er det for dyrt og besværligt for mange små, lokale producenter at blive økocertificeret. Den problematik kan og skal løses på et højere sted. Det er nemlig aldrig viljen til at blive økologisk, der står i vejen, skriver hoteldirektør for Sinatur Haraldskær, Kari Brandsgard, i et indlæg på Altinget.dk.

”Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi elsker økologi. Økologi er både godt, vigtigt og velsmagende. Men det giver eksempelvis ingen mening at servere økologiske kartofler fra Spanien, hvis nabogården til et af vores seks hoteller producerer en bæredygtigt frembragt sort, som kan leveres på en trillebør”, skriver hun.

Kari Brandsgård tilføjer, at det heller ikke giver mening at tilbyde udenlandske økobananer og økoappelsiner, når man kan bruge frisk dansk frugt og danske bær fra hotellernes lokalområder.

Afsluttende lyder det, at hendes drøm er, at det bliver langt mindre tidskrævende for små producenter og leverandører at blive økocertificeret.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne