De første flasker af Koldingfjord Whisky er tappet. De har siden 2012 har ligget på fad på Trolden Bryghus. 

For 7 ½ år siden – helt eksakt den 16. og 21. marts 2012 blev 700 liter byg øl kogt ind til 60 liter 63 pct. rå sprit over 3 døgn og blev hældt på 2 solide egetræsfade fulde af smag fra majs Bourbon fra de amerikanske fade.

For både direktør Peder J. Madsen og restaurantchef Lars Engstrøm Jensen var det næsten ligesom juleaften selv at få lov at hælde de ædle dråber på flaske, proppe og plombere den helt efter kunstens regler.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne