Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De første flasker af Koldingfjord Whisky er tappet. De har siden 2012 har ligget på fad på Trolden Bryghus.
For 7 ½ år siden – helt eksakt den 16. og 21. marts 2012 blev 700 liter byg øl kogt ind til 60 liter 63 pct. rå sprit over 3 døgn og blev hældt på 2 solide egetræsfade fulde af smag fra majs Bourbon fra de amerikanske fade.
For både direktør Peder J. Madsen og restaurantchef Lars Engstrøm Jensen var det næsten ligesom juleaften selv at få lov at hælde de ædle dråber på flaske, proppe og plombere den helt efter kunstens regler.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025