Det populære Best Western Plus Hotel Fredericia har i flere år været blandt områdets mest populære hoteller. Det stædige fokus på grundlæggende godt værtskab bliver ved at skabe resultater.

Best Western måler løbende gæstetilfredsheden på alle sine medlemshoteller. Samtidig udføres der årligt en grundig kvalitetskontrol, hvor hvert hotel gennemgås. Quality Award gives til det eller de hoteller, som udmærker sig ved gæstetilfredshed og kvalitetskontroller, som ligger langt over gennemsnittet.

Hotellet i Fredericia vandt prisen sidste år og har nu gentaget bedriften.

Hoteldirektør, Einar Kring, er stolt over igen at vinde prisen:

”Vi arbejder hver eneste dag målrettet på at fastholde vores position som et af områdets mest populære hoteller. Vi skal være gode under hele gæstens ophold, så enkelt er det. Det seneste år har vi dog haft særligt fokus på træning af medarbejdere og herunder specielt deres gæstefokus. Vi har naturligvis fuld opmærksomhed på at faciliteter er til vores gæsters tilfredshed, men der hvor vi kan adskille os er på det personlige værtskab, som vi ved har en særlig betydning for vores gæster”.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne