Det populære Best Western Plus Hotel Fredericia har i flere år været blandt områdets mest populære hoteller. Det stædige fokus på grundlæggende godt værtskab bliver ved at skabe resultater.

Best Western måler løbende gæstetilfredsheden på alle sine medlemshoteller. Samtidig udføres der årligt en grundig kvalitetskontrol, hvor hvert hotel gennemgås. Quality Award gives til det eller de hoteller, som udmærker sig ved gæstetilfredshed og kvalitetskontroller, som ligger langt over gennemsnittet.

Hotellet i Fredericia vandt prisen sidste år og har nu gentaget bedriften.

Hoteldirektør, Einar Kring, er stolt over igen at vinde prisen:

”Vi arbejder hver eneste dag målrettet på at fastholde vores position som et af områdets mest populære hoteller. Vi skal være gode under hele gæstens ophold, så enkelt er det. Det seneste år har vi dog haft særligt fokus på træning af medarbejdere og herunder specielt deres gæstefokus. Vi har naturligvis fuld opmærksomhed på at faciliteter er til vores gæsters tilfredshed, men der hvor vi kan adskille os er på det personlige værtskab, som vi ved har en særlig betydning for vores gæster”.

Endnu en fornem pris til berømt slot

Adeler-navnet er tæt knyttet til Dragsholm Slots historie, fra Cort Adeler, der var dansk-norsk søofficer og ikke mindst hans efterkommer Frederik Christian Adeler, der genopbyggede slottet i 1697, hvor slottet blev genskabt som et unikt barokslot, og i 1785 blev slottet omdøbt til Adelersborg indtil lensbaron Georg Frederik Otto Zypten-Adeler i 1868 genoptog brugen af navnet Dragsholm Slot, skriver SN.dk.

Riddere kårer Danmarks bedste bøfsandwich

Der er ingen i Danmark, der kan lave brun sovs og bøfsandwich som Rasses Skovpølser i Skanderborg. Det er konklusionen fra De Brune Riddere, der netop har kåret 'Danmarks Bedste Bøfsandwich 2019', fortæller TV2 Østjylland.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne