Det populære Best Western Plus Hotel Fredericia har i flere år været blandt områdets mest populære hoteller. Det stædige fokus på grundlæggende godt værtskab bliver ved at skabe resultater.

Best Western måler løbende gæstetilfredsheden på alle sine medlemshoteller. Samtidig udføres der årligt en grundig kvalitetskontrol, hvor hvert hotel gennemgås. Quality Award gives til det eller de hoteller, som udmærker sig ved gæstetilfredshed og kvalitetskontroller, som ligger langt over gennemsnittet.

Hotellet i Fredericia vandt prisen sidste år og har nu gentaget bedriften.

Hoteldirektør, Einar Kring, er stolt over igen at vinde prisen:

”Vi arbejder hver eneste dag målrettet på at fastholde vores position som et af områdets mest populære hoteller. Vi skal være gode under hele gæstens ophold, så enkelt er det. Det seneste år har vi dog haft særligt fokus på træning af medarbejdere og herunder specielt deres gæstefokus. Vi har naturligvis fuld opmærksomhed på at faciliteter er til vores gæsters tilfredshed, men der hvor vi kan adskille os er på det personlige værtskab, som vi ved har en særlig betydning for vores gæster”.

Scandic klar med nyt hotelvaremærke

Scandic Go skal ifølge hotelkæden ”tilbyde et mere strømlinet hotelkoncept i det voksende økonomisegment.” Scandic vil som en begyndelse lancere fire hoteller under det nye Scandic Go-varemærker – to i Stockholm og to i Oslo. Danmark får sit første Scandic Go i løbet af andet kvartal 2021 i form af Scandic Webers tæt på Hovedbanegården i København, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne