Tornøes Hotel med den smukke beliggenhed ved havnen fik sidste år 21 værelser til de 38, der var i forvejen. Samtidig trådte næste generation, Ulrich Birkerod Frandsen ind i hoteldriften, så han er klar til at tage over, når forældrene, Charlotte Frandsen og Morten Birkerod, på et tidspunkt stopper, skriver Fyens Stiftstidende.

”Vi kan ikke fylde alle værelserne hele tiden, men set over året, så var det den helt rigtige beslutning. Investeringen i de 21 nye værelser er et bevis på, at vi tror på byen og på området. Vi tror på, at der fortsat vi være vækst i både erhvervs- og turistlivet. Så er det dejligt at se, at byen også vælger at investere lidt i os til gengæld”, siger 29-årige Ulrich Birkerod Frandsen.

Ulrich Birkerod Frandsen har målrettet sin uddannelse på at drive Tornøes Hotel, når hans forældre på et tidspunkt stopper. De er begge omkring de 60 og forudser ikke at stoppe lige med det første, men sønnen er nu blevet en del af den daglige drift. Derfor har han læst økonomi og siden arbejdet i direktionen for en lille hotelkæde i København.

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Hilton klar med nyt varemærke

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser. Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne