Tornøes Hotel med den smukke beliggenhed ved havnen fik sidste år 21 værelser til de 38, der var i forvejen. Samtidig trådte næste generation, Ulrich Birkerod Frandsen ind i hoteldriften, så han er klar til at tage over, når forældrene, Charlotte Frandsen og Morten Birkerod, på et tidspunkt stopper, skriver Fyens Stiftstidende.

”Vi kan ikke fylde alle værelserne hele tiden, men set over året, så var det den helt rigtige beslutning. Investeringen i de 21 nye værelser er et bevis på, at vi tror på byen og på området. Vi tror på, at der fortsat vi være vækst i både erhvervs- og turistlivet. Så er det dejligt at se, at byen også vælger at investere lidt i os til gengæld”, siger 29-årige Ulrich Birkerod Frandsen.

Ulrich Birkerod Frandsen har målrettet sin uddannelse på at drive Tornøes Hotel, når hans forældre på et tidspunkt stopper. De er begge omkring de 60 og forudser ikke at stoppe lige med det første, men sønnen er nu blevet en del af den daglige drift. Derfor har han læst økonomi og siden arbejdet i direktionen for en lille hotelkæde i København.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne