Tornøes Hotel med den smukke beliggenhed ved havnen fik sidste år 21 værelser til de 38, der var i forvejen. Samtidig trådte næste generation, Ulrich Birkerod Frandsen ind i hoteldriften, så han er klar til at tage over, når forældrene, Charlotte Frandsen og Morten Birkerod, på et tidspunkt stopper, skriver Fyens Stiftstidende.

”Vi kan ikke fylde alle værelserne hele tiden, men set over året, så var det den helt rigtige beslutning. Investeringen i de 21 nye værelser er et bevis på, at vi tror på byen og på området. Vi tror på, at der fortsat vi være vækst i både erhvervs- og turistlivet. Så er det dejligt at se, at byen også vælger at investere lidt i os til gengæld”, siger 29-årige Ulrich Birkerod Frandsen.

Ulrich Birkerod Frandsen har målrettet sin uddannelse på at drive Tornøes Hotel, når hans forældre på et tidspunkt stopper. De er begge omkring de 60 og forudser ikke at stoppe lige med det første, men sønnen er nu blevet en del af den daglige drift. Derfor har han læst økonomi og siden arbejdet i direktionen for en lille hotelkæde i København.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne