Responsible Hospitality Day på det meget bæredygtige firestjernede Crowne Plaza Copenhagen Towers-hotel i Ørestad havde mandag fuldt hus med 250 deltagere – og flere på venteliste. Det skriver Standby.dk.

Deltagerne var CSR (Corporate Social Responsibility)-ansvarlige fra en lang række store og mindre virksomheder, videninstitutioner, offentlige institutioner, restauratører og andre aktører i og omkring hospitality-branchen. De kunne ved seminaret høre blandt andet foredrag med substans, lærerige cases og ikke mindst have tid til masser af bæredygtig networking med de andre tilmeldte.

Temaet for årets Responsible Hospitality Day var hvordan man forankrer bæredygtighed i gæsteoplevelsen – The Sustainable Guest Experience. Arrangørerne lovede i indbydelsen at prøve at komme hele vejen rundt om emnet med blandt andet fokus på data, design, teknologi og gastronomi.

Børsen: HORESTA Årsdag blev til bæredygtighedsbrag

Tivoli Hotel & Congress Center's store konferencesal i København var torsdag fyldt til bristepunktet af omkring 740 gæster til HORESTA Årsdag. Børsen havde fulgt planlægningen af arrangementet i månedsvis.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne