Responsible Hospitality Day på det meget bæredygtige firestjernede Crowne Plaza Copenhagen Towers-hotel i Ørestad havde mandag fuldt hus med 250 deltagere – og flere på venteliste. Det skriver Standby.dk.

Deltagerne var CSR (Corporate Social Responsibility)-ansvarlige fra en lang række store og mindre virksomheder, videninstitutioner, offentlige institutioner, restauratører og andre aktører i og omkring hospitality-branchen. De kunne ved seminaret høre blandt andet foredrag med substans, lærerige cases og ikke mindst have tid til masser af bæredygtig networking med de andre tilmeldte.

Temaet for årets Responsible Hospitality Day var hvordan man forankrer bæredygtighed i gæsteoplevelsen – The Sustainable Guest Experience. Arrangørerne lovede i indbydelsen at prøve at komme hele vejen rundt om emnet med blandt andet fokus på data, design, teknologi og gastronomi.

Stor arena er åbnet

Efter 6 års arbejde åbnede Nordsjællands nye arena 'Royal Stage' den 7. januar, skriver Kursuslex.dk.

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne