Best Western Plus Hotel Ilulissat på 78 værelser, restaurant og stor tagterrasse bygges og drives af en lokal investorgruppe bestående af brødrene Tommy og Frank Bagger samt Jens Kristian Friis-Salling.

Hotellet bliver placeret centralt i Ilulissat, som er en af Grønlands mest besøgte turistdestinationer. Siden Isfjorden i 2004 kom på UNESCOs verdensarvsliste, er antallet af besøgende til Ilulissat steget støt.

Hotellets drift bliver yderst bæredygtig idet energiforbruget dækkes 100% af vedvarende energi, nærmere betegnet via vandkraftværket i Paakitsoq.

Medindehaverne, Tommy Bagger og Frank Bagger, ser frem til åbningen:

”Vi har været i proces med dette projekt i over tre år og er meget glade for at byggeriet nu er i gang. Vores investorgruppe er lokal og stærk, derudover har vi et kendt globalt hotelvaremærke i ryggen, så vi har gode forudsætninger for at skabe gode gæsteoplevelser og gode resultater”

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Hilton klar med nyt varemærke

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser. Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne