Best Western Plus Hotel Ilulissat på 78 værelser, restaurant og stor tagterrasse bygges og drives af en lokal investorgruppe bestående af brødrene Tommy og Frank Bagger samt Jens Kristian Friis-Salling.

Hotellet bliver placeret centralt i Ilulissat, som er en af Grønlands mest besøgte turistdestinationer. Siden Isfjorden i 2004 kom på UNESCOs verdensarvsliste, er antallet af besøgende til Ilulissat steget støt.

Hotellets drift bliver yderst bæredygtig idet energiforbruget dækkes 100% af vedvarende energi, nærmere betegnet via vandkraftværket i Paakitsoq.

Medindehaverne, Tommy Bagger og Frank Bagger, ser frem til åbningen:

”Vi har været i proces med dette projekt i over tre år og er meget glade for at byggeriet nu er i gang. Vores investorgruppe er lokal og stærk, derudover har vi et kendt globalt hotelvaremærke i ryggen, så vi har gode forudsætninger for at skabe gode gæsteoplevelser og gode resultater”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne