Best Western Plus Hotel Ilulissat på 78 værelser, restaurant og stor tagterrasse bygges og drives af en lokal investorgruppe bestående af brødrene Tommy og Frank Bagger samt Jens Kristian Friis-Salling.

Hotellet bliver placeret centralt i Ilulissat, som er en af Grønlands mest besøgte turistdestinationer. Siden Isfjorden i 2004 kom på UNESCOs verdensarvsliste, er antallet af besøgende til Ilulissat steget støt.

Hotellets drift bliver yderst bæredygtig idet energiforbruget dækkes 100% af vedvarende energi, nærmere betegnet via vandkraftværket i Paakitsoq.

Medindehaverne, Tommy Bagger og Frank Bagger, ser frem til åbningen:

”Vi har været i proces med dette projekt i over tre år og er meget glade for at byggeriet nu er i gang. Vores investorgruppe er lokal og stærk, derudover har vi et kendt globalt hotelvaremærke i ryggen, så vi har gode forudsætninger for at skabe gode gæsteoplevelser og gode resultater”

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne