Det urbane taglandbrug Østergro på toppen af et gammelt bilauktionshus er reddet. Det skriver FødevareWatch.dk.

Mandag aften stemte et flertal i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøudvalg for en dispensation samt en byggetilladelse, der sikrer fremtiden for den økologiske tagfarm.

"Jeg er utrolig glad for, at et næsten enigt udvalg har bakket op om redningen af Østergro. Østergro er skabt af et stærkt fællesskab, og den giver en meget konkret løsning på fremtidens klimaudfordringer med lokalproducerede fødevare, så vi både kan nedbringe udledningen af CO2 fra transport og udnytte de stigende mængder regnvand. Herudover bidrager farmen til at øge biodiversiteten i byen," udtaler Ninna Hedeager Olsen til TV 2 Lorry.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Kinesiske kokke bliver udnyttet på danske restauranter

Hundredvis af kinesiske kokke kommer til Danmark gennem den såkaldte beløbsordning, der ellers skulle beskytte det danske arbejdsmarked mod social dumping. Ordningen går ud på, at borgere uden for EU kun kan få arbejde i Danmark, hvis deres arbejdsgiver vil give dem over 35.582 kroner i månedsløn, skriver Fagbladet 3F.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne