Han er kendt for at arbejde hårdt, den mangeårige hoteldirektør Poul Jacobsen. Men det er ikke det eneste, han er kendt for i Nyborg. For med 20 år som direktør for en af byens allervigtigste virksomheder, så har han efterladt et gevaldigt aftryk, skriver Fyens Stiftstidende.

Det vides stadig ikke, hvem der bliver den, der skal fylde Poul Jacobsens store sko ud, men der er lagt i kakkelovnene til de næste mange års projekter.

”Vi har opkøbt land rundt om hotellet, og vi har mange planer i støbeskeen. Det ligger allerede tegninger på et parkeringshus i træ ud til motorvejen, flere mødelokaler, flere værelser og mange andre ting. Det bliver unikke ting, for det går godt, og vi har råd til at bygge anderledes”, siger hoteldirektøren.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne