Han er kendt for at arbejde hårdt, den mangeårige hoteldirektør Poul Jacobsen. Men det er ikke det eneste, han er kendt for i Nyborg. For med 20 år som direktør for en af byens allervigtigste virksomheder, så har han efterladt et gevaldigt aftryk, skriver Fyens Stiftstidende.

Det vides stadig ikke, hvem der bliver den, der skal fylde Poul Jacobsens store sko ud, men der er lagt i kakkelovnene til de næste mange års projekter.

”Vi har opkøbt land rundt om hotellet, og vi har mange planer i støbeskeen. Det ligger allerede tegninger på et parkeringshus i træ ud til motorvejen, flere mødelokaler, flere værelser og mange andre ting. Det bliver unikke ting, for det går godt, og vi har råd til at bygge anderledes”, siger hoteldirektøren.

Har du fået læst?

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne