Den danske befolkning elsker at holde ferie herhjemme. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af danskere, der booker ferieovernatninger i Danmark, er steget med 4 pct. siden samme periode sidste år, og tallet har været stødt stigende siden 2014, skriver Jyllands-Posten.

Det er særligt hoteller og vandrerhjem, der oplever en stigning i antal overnattende feriegæster, og det glæder Nadeem Wasi, medlemschef hos HORESTA.

”Overalt i landet mærker vi, at indenlandsk turisme er vokset. Danskerne er ved at få øjnene op for, hvad Danmark har at byde på både gastronomisk, naturmæssigt og kulturelt. Det er vi meget tilfredse med,” siger Nadeem Wasi.

Tallene fra Danmarks Statistik viser dog, at danskerne generelt rejser mere. Antallet af flypassagerer, der rejser til udlandet, steg nemlig med 4 pct. fra 2017 til 2018.

Har du fået læst?

Markedet for take away-mad boomer

TV2/News satte her til morgen fokus på det voksende marked for take away-mad i Danmark og citerede i den forbindelse en undersøgelse fra HORESTA, der viser, at danskerne i 2017 bestilte take away over 40 millioner gange.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne