Den danske befolkning elsker at holde ferie herhjemme. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af danskere, der booker ferieovernatninger i Danmark, er steget med 4 pct. siden samme periode sidste år, og tallet har været stødt stigende siden 2014, skriver Jyllands-Posten.

Det er særligt hoteller og vandrerhjem, der oplever en stigning i antal overnattende feriegæster, og det glæder Nadeem Wasi, medlemschef hos HORESTA.

”Overalt i landet mærker vi, at indenlandsk turisme er vokset. Danskerne er ved at få øjnene op for, hvad Danmark har at byde på både gastronomisk, naturmæssigt og kulturelt. Det er vi meget tilfredse med,” siger Nadeem Wasi.

Tallene fra Danmarks Statistik viser dog, at danskerne generelt rejser mere. Antallet af flypassagerer, der rejser til udlandet, steg nemlig med 4 pct. fra 2017 til 2018.

Har du fået læst?

Hotel-to-go: Abonnér på hotelydelser i hjemmet

På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne