Den danske befolkning elsker at holde ferie herhjemme. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af danskere, der booker ferieovernatninger i Danmark, er steget med 4 pct. siden samme periode sidste år, og tallet har været stødt stigende siden 2014, skriver Jyllands-Posten.

Det er særligt hoteller og vandrerhjem, der oplever en stigning i antal overnattende feriegæster, og det glæder Nadeem Wasi, medlemschef hos HORESTA.

”Overalt i landet mærker vi, at indenlandsk turisme er vokset. Danskerne er ved at få øjnene op for, hvad Danmark har at byde på både gastronomisk, naturmæssigt og kulturelt. Det er vi meget tilfredse med,” siger Nadeem Wasi.

Tallene fra Danmarks Statistik viser dog, at danskerne generelt rejser mere. Antallet af flypassagerer, der rejser til udlandet, steg nemlig med 4 pct. fra 2017 til 2018.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt firma sender smørrebrød direkte til døren

Hejdi Nielsen er sammen med sin mand Søren sprunget ud som iværksættere. De har sammen åbnet ‘Nielsen Dansk Mad’, som nok skal få smørrebrødsfans til at lytte efter, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne