Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mads Battefeld er måske oprindeligt fra Himmerland, men indeni er hans sjæl japansk, skriver MigOgKbh.dk.
Snart åbner han ikke bare Københavns eller Danmarks bedste sushirestaurant, nej:
“Det skal være Europas bedste sushirestaurant. Michelinstjerner er ikke på nogen måde et mål i sig selv for mig. Det er mere en ting, der følger med den kvalitet og præcision, jeg sigter efter. Michelin gav jo Araki i London de maksimale tre stjerner.”
Han har tidligere i sin imponerende kokkekarriere været souschef på 2-stjernede Henne Kirkeby Kro, men det der sender ham et par niveauer over de fleste andre er hans kompromisløse dedikation.
I starten af oktober åbner han så sin egen – Sushi Anaba - i Nordhavn med vand til begge sider.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025