Mads Battefeld har været souschef på Henne Kirkeby Kro, og med sommelieren Henrik Levinsen og kokken Tobias Færch oprettede han private dinner-konceptet Hjemme. Han er desuden uddannet sake-sommelier fra WSET i London, skriver Politiken.

I Oktober 2019 åbner han sin egen restaurant, Sushi Anaba, i Københavns Nordhavn.

”Jeg håber, at jeg kan blive Europas bedste sushikok. Jeg håber, at folk kommer til at sige, at man skal tage til København, når man skal have sushi i Europa. Det skal ikke være danskersushi eller California style eller sådan noget. Det skal være rigtig sushi”.

Når Mads Battefeld taler om ’rigtig sushi’, er det ikke for at være højrøvet, understreger han. Han mener bare, at vi har fået en helt forkert opfattelse af, hvad sushi er.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne