Bryggen Guldsmeden Hotel på Islands Brygge i København skulle være åbnet efter sommerferien, men nu har ejerne af den voksende danske kæde af boutiquehoteller rykket ibrugtagningen til januar næste år, skriver Standby.dk.

Hotellet bliver med sine 214 værelser det hidtil største hos Guldsmeden Hotels – største Guldsmed-hotel i København er i dag Axel-hotellet ved Hovedbanegården med 208 værelser.

”Bygningen med Bryggen-hotellet ejes af PFA Ejendomme og vi venter sammen med dem på de sidste myndighedsgodkendelser. Vi ved fra kolleger i den københavnske hotelbranche, at myndighederne har travlt, men vi regner med at det sidste snart er på plads, og at vi kan åbne Bryggen til januar,” siger administrerende direktør Sandra Plesner Weinert, der sammen med sin mand, Marc Weinert, ejer Guldsmed-kæden til STANDBY.dk

Hotellet på Bryggen får udover sine 214 værelser, blandt andet også spa, sauna, indendørspool, mødefaciliteter og restaurant. Hotellet bliver arbejdsplads for omkring 40 medarbejdere og får Mette Melina Tøttrup som hotelchef.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne