Omkring 600 indbudte gæster fra knap 200 samarbejdspartnere var på plads torsdag aften i Cirkusbygningen i København til den 9. årlige partnergalla, hvor alle sejl er sat til, skriver Standby.dk.

Her oplever branchen det nye show, eller dinnerparty, som det nu hedder, Carnival, med god mad og underholdning. Dinnerpartyet forventes at spille hele 117 gange frem til midten af juni næste år. Musikken er blandt andet hentet fra Eurythmics og Queen.

“Puzzle prisen – Cirkusbygningen” gives til en person, virksomhed eller organisation, der agerer ud over det sædvanlige og tilfører branchen – og dermed også Cirkusbygningen – en betydelig værdi der ikke nødvendigvis kan måles. Her blev årets vinder Metroselskabet – godt set af Wallmans i Cirkusbygningen, da Metroen i København søndag den 29. september efter otte års byggeri åbner M3 Cityringen.

Læs hele historien her.

Møde- og eventbranchens bedste skal nu findes!

Til og med 14. marts kan du være med til at hædre branchens bedste. Stem på møde- og eventbranchens bedste mødefaciliteter, koncepter, service, events og young talent. Afstemningen foregår på hjemmesiden for Nordic Meetings & Events Expo.

Stor arena er åbnet

Efter 6 års arbejde åbnede Nordsjællands nye arena 'Royal Stage' den 7. januar, skriver Kursuslex.dk.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne