Salling Group står med to ting, der burde passe som fod i hose i Vejles butiksliv. På den ene side står dagligvarekoncernen med et stort ledigt butikslejemål med høj synlighed. På den anden side har Salling Group de danske rettigheder til den amerikanske burgerkæde Carl's Jr., som gerne vil ekspandere uden for de Bilka-adresser, hvor hovedparten af kædens 18 danske burgerrestauranter har hjemme i dag, skriver Vafo.dk.

Matchet var så godt, at ejendomschef i Salling Group Kim Langkjær Fuglsang i foråret 2018 meldte ud, at Carl's Jr. åbner restaurant i Vejles midtby.

”Vi er glade for vores restaurant ved Bilka og har vurderet, at der er plads til en mere. Vi vil gerne have en midtbyplacering, og her ved Føtexhus er der gode parkeringsforhold og gode muligheder for udeserverin”, sagde ejendomschefen dengang.

Men nu har Salling Group droppet planerne om at åbne en Carl's Jr. i det byggeri, som er nået op i anden sals højde og er indflytningsklart til sommer næste år. Grunden er, at der ikke kan laves en drive-in-bane ved restauranten, fortæller Kim Langkjær Fuglsang.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne