Salling Group står med to ting, der burde passe som fod i hose i Vejles butiksliv. På den ene side står dagligvarekoncernen med et stort ledigt butikslejemål med høj synlighed. På den anden side har Salling Group de danske rettigheder til den amerikanske burgerkæde Carl's Jr., som gerne vil ekspandere uden for de Bilka-adresser, hvor hovedparten af kædens 18 danske burgerrestauranter har hjemme i dag, skriver Vafo.dk.

Matchet var så godt, at ejendomschef i Salling Group Kim Langkjær Fuglsang i foråret 2018 meldte ud, at Carl's Jr. åbner restaurant i Vejles midtby.

”Vi er glade for vores restaurant ved Bilka og har vurderet, at der er plads til en mere. Vi vil gerne have en midtbyplacering, og her ved Føtexhus er der gode parkeringsforhold og gode muligheder for udeserverin”, sagde ejendomschefen dengang.

Men nu har Salling Group droppet planerne om at åbne en Carl's Jr. i det byggeri, som er nået op i anden sals højde og er indflytningsklart til sommer næste år. Grunden er, at der ikke kan laves en drive-in-bane ved restauranten, fortæller Kim Langkjær Fuglsang.

Forskerhold har skabt en printer, der kan tage nordisk mad til et nyt niveau

Danmark er for længst blevet anerkendt for sine fine råvarer, sit økologiske snit, sin høje fødevaresikkerhed og sit nordiske køkken i verdensklasse. Teknologisk set har vi derimod ikke skabt det store på den internationale madscene, men det er et dansk forskerhold nu i færd med at lave godt og grundigt om på, skriver Finans.dk.

Restauratør er uforstående over politianmeldelse om menneskehandel

Det er kommet frem, at kinesiske kokke i Danmark arbejder til meget lave lønninger, hvilket er i strid med udlændingeloven. En af de restauranter, som i den forbindelse skulle være politianmeldt, er Big World - en kinesisk restaurant med afdelinger i Varde og i Grindsted, skriver Jydske Vestkysten.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne