Salling Group står med to ting, der burde passe som fod i hose i Vejles butiksliv. På den ene side står dagligvarekoncernen med et stort ledigt butikslejemål med høj synlighed. På den anden side har Salling Group de danske rettigheder til den amerikanske burgerkæde Carl's Jr., som gerne vil ekspandere uden for de Bilka-adresser, hvor hovedparten af kædens 18 danske burgerrestauranter har hjemme i dag, skriver Vafo.dk.

Matchet var så godt, at ejendomschef i Salling Group Kim Langkjær Fuglsang i foråret 2018 meldte ud, at Carl's Jr. åbner restaurant i Vejles midtby.

”Vi er glade for vores restaurant ved Bilka og har vurderet, at der er plads til en mere. Vi vil gerne have en midtbyplacering, og her ved Føtexhus er der gode parkeringsforhold og gode muligheder for udeserverin”, sagde ejendomschefen dengang.

Men nu har Salling Group droppet planerne om at åbne en Carl's Jr. i det byggeri, som er nået op i anden sals højde og er indflytningsklart til sommer næste år. Grunden er, at der ikke kan laves en drive-in-bane ved restauranten, fortæller Kim Langkjær Fuglsang.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne