Airbnb har indgået et samarbejde med brancheorganisationen Adventure Travel Trade Association (ATTA) om bæredygtighed i rejse- og oplevelsesindustrien, skriver TravelNewsPR.com.

Airbnb donerer 100.000 dollar til ATTA’s arbejde med klima, der blandt andet skal uddanne ATTA- og Airbnb-udlejere i bæredygtige rejser. Målet er også at kunne præsentere et analysearbejde af turismens bæredygtighedsaftryk ved udgangen af 2020.

ATTA’s arbejde har indtil videre reddet 5 mio. hektar skov fra at blive fældet, kompenseret for 170 mio. ton CO2 og støttet kampen mod engangsplastik.

Indsatserne i det nye arbejde sætter ind med initiativer i både luften, på land og i havene.

Læs mere her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne