Bornholm er netop kåret til Europas næstbedste ferieø af verdens største rejsemagasin Condé Nast Traveler. Magasinet inviterer hvert år deres læsere fra hele verden til at stemme på deres yndlings rejsedestination i forskellige kategorier, og i år er Bornholm kåret som den næstbedste ferieø i Europa i kategorien ’Top 5 Islands in Europe’ foran Kreta, Paros og Mykonos. Bornholm er kun overgået af den kroatiske ø Hvar. 600.000 læsere har i år stemt på deres favoritter, og i alt var der 223 nominerede øer.

”Bornholm har alt det, som rejsende efterspørger. Nemlig overvældende natur, vidunderlig mad og en autentisk oplevelse af dansk kultur. Når Bornholm er valgt foran øer, der globalt er langt mere kendte, handler det om, at rejsende i dag søger ukendte perler og uopdagede destinationer. Og Bornholm er en dansk hemmelighed set fra et globalt perspektiv – i hvert fald lidt endnu,” siger PR & Press Manager Kathrine Simonsen, VisitDenmark i USA.

Destination Bornholm er naturligvis meget glade og stolte.

”Det er en flot anerkendelse af Bornholm som feriedestination. Brandingværdien af kåringen er stor, og den kan vi i høj grad bruge i markedsføringen af øen både her og nu og i de kommende år,” siger direktør Pernille Kofod Lydolph, Destination Bornholm.

 

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne