"Vi er desværre i den situation, som mange andre i den mere tyndt befolkede del af Danmark, at finansiering af alt fra huskøb til virksomhedsdrift er vanskeligt". Sådan indleder forpagterne af Vedersø Klit Badehotel det brev, der i starten af ugen er blevet sendt ud til husejere i området omkring det over 90-år gamle badehotel. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Badehotellet er af banken blev bedt om at indfri den kassekredit, som blandt andet hotellets støtteforening i sin tid var med til at etablere. Det har betydet, at den fortsatte finansiering af hotellets drift og udvikling nu må gå udenom bankerne. Derfor har forpagterne bedt borgerne om hjælp til et netværkslån:

”Da hotellets historik gør det nærmest umuligt at skaffe finansiering via bankerne, er vi nødt til at spørge jer lokale om hjælp. Vi søger derfor - gennem et netværkslån - en finansiering på 500.000 kroner, der, som et hvilket som helst andet lån, betales tilbage med rente indenfor en given periode til långiverne”, skriver forpagterbrødrene Nick og Oliver Mogensen i brevet til borgerne.

Pengene fra netværkslånet skal gå til drift og udvikling af hotellet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne