Danske Andreas Veilstrup Andersen vendte i sommer tilbage til Tivoli, hvor han indtil 2008 var vicedirektør. Han havde indtil skiftet til Tivoli været administrerende direktør siden 2011 for Sveriges største forlystelsespark, Liseberg i Gøteborg, skriver Standby.dk.

Hos Tivoli fik 48-årige Andreas Veilstrup Andersen nyoprettet stilling med det samlede ansvar for gæstens oplevelse og den daglige drift af Tivoli under ét – ligesom han indtrådte i direktionen sammen med Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst, og finansdirektør Andreas Morthorst.

Tivolis pressechef, Torben Plank, bekræfter STANDBY.dks oplysninger og siger:

”Andreas Veilstrup Andersen fik et tilbud om at vende tilbage til Liseberg som administrerende direktør, hvor han ikke følte, at hans arbejde var gjort færdigt i Liseberg. Det er selvfølgelig ærgerligt, at han ikke blev længere tid i Tivoli. Men det er også en ærlig sag, at han foretrækker at vende tilbage til Sverige. Det er gået hurtigt, det er rigtigt. Vi fortsætter med den gode relation til Andreas og Liseberg. Vi har ikke haft et ønske om at stå i vejen for hans ønske om at vende tilbage – Tivoli har nu sat gang i arbejdet med at finde hans afløser.”

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne