Danske Andreas Veilstrup Andersen vendte i sommer tilbage til Tivoli, hvor han indtil 2008 var vicedirektør. Han havde indtil skiftet til Tivoli været administrerende direktør siden 2011 for Sveriges største forlystelsespark, Liseberg i Gøteborg, skriver Standby.dk.

Hos Tivoli fik 48-årige Andreas Veilstrup Andersen nyoprettet stilling med det samlede ansvar for gæstens oplevelse og den daglige drift af Tivoli under ét – ligesom han indtrådte i direktionen sammen med Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst, og finansdirektør Andreas Morthorst.

Tivolis pressechef, Torben Plank, bekræfter STANDBY.dks oplysninger og siger:

”Andreas Veilstrup Andersen fik et tilbud om at vende tilbage til Liseberg som administrerende direktør, hvor han ikke følte, at hans arbejde var gjort færdigt i Liseberg. Det er selvfølgelig ærgerligt, at han ikke blev længere tid i Tivoli. Men det er også en ærlig sag, at han foretrækker at vende tilbage til Sverige. Det er gået hurtigt, det er rigtigt. Vi fortsætter med den gode relation til Andreas og Liseberg. Vi har ikke haft et ønske om at stå i vejen for hans ønske om at vende tilbage – Tivoli har nu sat gang i arbejdet med at finde hans afløser.”

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne