Den nye, store forlystelse "Hjertekig" i Tivoli Friheden er blevet så populær, at det åbner plads for en ny, stor forlystelse i Tivoli Friheden i næste sæson. Det oplyser forlystelsesparkens direktør Henrik Ragborg Olesen til Stiften.dk.

Han vil dog først om nogle dage løfte sløret for, hvad forlystelsen er.

”Mange af vores gæster har været glade for "Hjertekig", der findes både i en hurtig og i en langsommere udgave. Mange kolleger har sagt, at den langsomme udgave ville der ikke blive brug for. Men jo, en tredjedel af brugerne tager faktisk den langsomme version, måske for at samle mod til en hurtigere tur”, siger Henrik Ragborg Olesen og føjer til, at stakittet, der skærmer for "Hjertekig" ved starten på jorden er blevet erstattet af gennemsigtigt glas.

Lige nu har det århusianske tivoli en femgang på 23.000 gæster i forhold til sidste år.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne