Tivoli fastholder forventningerne til regnskabsåret 2019 med en omsætning, der forventes at blive på niveau med 2018, og et overskud i niveauet 220 mio. kr. før skat og efter ekstraordinære poster, skriver Ritzau.

I årets første ni måneder er overskuddet - renset for et salg af et onlinecasino - dog faldet med otte millioner kroner.

Det skyldes blandt andet, at der har været færre gæster end forventet i vintersæsonen og højere afskrivninger på investeringer, oplyser Tivoli.

Turisme er (blevet) en styrkeposition

Dorte Krak er administrerende direktør i Arp-Hansen Hotel Group, men hun er også en del af den Erhvervsfremmebestyrelse, som skal lave en strategi, der både styrker og udvikler dansk erhvervsliv. Målet er skabe en efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark. Og særligt turisme- og oplevelseserhvervet har Dorte Krak kunne give de øvrige medlemmer af bestyrelsen en indsigt i.

Verdens turistvækst faldt i 2019

4 procents vækst i verdensturismen er den laveste vækst siden 2016. Det skyldes en nedkølet verdensøkonomi, geopolitiske spændinger og usikkerhed om Storbritanniens udtræden af EU, står der i den rapport fra UNWTO, der blev offentliggjort mandag. UNWTO fremhæver også konkursen hos rejsegiganten Thomas Cook, skriver Travelnews.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne