Man hører aldrig udtrykket ’mandlig kok’. Aldrig. Hvorfor skal det så hedde kvindelig kok? Kamilla Seidler orker ikke at høre på det længere, skriver Berlingske. 8. november slår hun dørene op til Lola.

Ambitionerne for restauranten er store. Men ikke på Michelin- og ”skrab krummer af dugen med en lille sølvskraber”-måden. Lola skal først og fremmest være sjov, hyggelig og uprætentiøs. Et stamsted, hvor man skal føle sig hjemme. Tonen skal være afslappet. Larmen kommer fra smagene på menukortet.

”Det skal være sjovt at være her. Du skal lære noget, men det må ikke blive belærende. Du skal bare vurdere, om du synes, det smager godt,” siger Kamilla Seidler.

På Lola mødes en blanding af smage. Indisk, mexicansk, thailandsk. Alt må være her. Ingen nynordisk tankegang rumsterer, kun princippet om lokale råvarer og bæredygtighed går igen. En overordnet køkkentype kan og skal ikke defineres.

Danske top-restauranter: Det er de bedste kunder

Onsdag kom smørrebrødsrestauranten Bar Rye hurtigt i vælten, da det kom frem, at børn under 12 år ikke er velkomne i biksen. Torsdag kan en række andre, danske restauranter så fortælle, at børn er mere end velkomne hos dem, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne