Man hører aldrig udtrykket ’mandlig kok’. Aldrig. Hvorfor skal det så hedde kvindelig kok? Kamilla Seidler orker ikke at høre på det længere, skriver Berlingske. 8. november slår hun dørene op til Lola.

Ambitionerne for restauranten er store. Men ikke på Michelin- og ”skrab krummer af dugen med en lille sølvskraber”-måden. Lola skal først og fremmest være sjov, hyggelig og uprætentiøs. Et stamsted, hvor man skal føle sig hjemme. Tonen skal være afslappet. Larmen kommer fra smagene på menukortet.

”Det skal være sjovt at være her. Du skal lære noget, men det må ikke blive belærende. Du skal bare vurdere, om du synes, det smager godt,” siger Kamilla Seidler.

På Lola mødes en blanding af smage. Indisk, mexicansk, thailandsk. Alt må være her. Ingen nynordisk tankegang rumsterer, kun princippet om lokale råvarer og bæredygtighed går igen. En overordnet køkkentype kan og skal ikke defineres.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Bone’s har fundet lokaler i Aalborg

Den spritnye Bone's restaurant er klar til at byde de første gæster indenfor i en renoveret ejendom på havnefronten i Aalborg i februar, skriver AalborgNu.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne