Sinatur Hotel & Konference er seks danske hoteller og konferencesteder, ejet af fagforeningen Danmarks Lærerforening. Og Sinatur kom ved Danish Travel Awards helt til tops, da kæden vandt prisen som Bedste Hotelkæde, skriver Standby.dk.

Sinaturs seks enheder bruges langtfra kun af medlemmerne af DLF, men af et væld af forskellige kunder til møder- og konferencer for organisationer og virksomheder – samt private gæster på ophold, til selskaber eller som besøgende i hotellernes restauranter.

Claus Nielsen har de seneste syv år været direktør for Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference lige nord for København.

”At være Danmarks bedste hotelkæde har i vores øjne ikke som udgangspunkt noget at gøre med, hvor kendte vi er. Vi er en mindre spiller – og denne pris er netop beviset på, at størrelse ikke er afgørende, men at høje ambitioner og evnen til at føre dem ud i livet – helt ned i den praktiske hverdag – er det centrale. At være Danmarks bedste hotelkæde handler for os om flere ting. Det handler om at give alle vores gæster en mindeværdig oplevelse”.

Læs hele interviewet her.

Endnu en fornem pris til berømt slot

Adeler-navnet er tæt knyttet til Dragsholm Slots historie, fra Cort Adeler, der var dansk-norsk søofficer og ikke mindst hans efterkommer Frederik Christian Adeler, der genopbyggede slottet i 1697, hvor slottet blev genskabt som et unikt barokslot, og i 1785 blev slottet omdøbt til Adelersborg indtil lensbaron Georg Frederik Otto Zypten-Adeler i 1868 genoptog brugen af navnet Dragsholm Slot, skriver SN.dk.

Riddere kårer Danmarks bedste bøfsandwich

Der er ingen i Danmark, der kan lave brun sovs og bøfsandwich som Rasses Skovpølser i Skanderborg. Det er konklusionen fra De Brune Riddere, der netop har kåret 'Danmarks Bedste Bøfsandwich 2019', fortæller TV2 Østjylland.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne