To nye destinationer og opjustering af flere eksisterende ruter vil fra sommeren 2020 øge kapaciteten på SAS-flyvningerne fra Aarhus Airport med 15 procent. Interessen for Sydeuropa vokser fortsat blandt de østjyske rejsende, og derfor åbner SAS to nye sommerruter fra Aarhus til Alicante i Spanien og Chania på Kreta i Grækenland. Således får østjyderne nye destinationer at vælge mellem, hvis de booker næste års sommerferie med udrejse fra Aarhus Airport.

”Vi har et strategisk fokus på at udvide rutenettet i lufthavnen i tråd med østjydernes rejsemønstre, og her spiller vores samarbejde med SAS fortsat en central rolle. Østjyderne tager positivt imod udviklingen, og flere rejsende benytter sig af mulighederne for at flyve fra Aarhus. Så det er en fornøjelse at kunne tilføre to yderligere ruter til porteføljen fra sommeren 2020 og samtidig øge kapaciteten på en række andre ruter”, siger lufthavnsdirektør, Peer H. Kristensen.

Den øgede kapacitet på ruterne inkluderer blandt andet en opjustering af antallet af afgange til de spanske destinationer Malaga og Palma de Mallorca, der har oplevet stor efterspørgsel det seneste år. I sommerprogrammet for 2020 næsten tredobler SAS antallet af sæder til de to rejsemål.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne