To nye destinationer og opjustering af flere eksisterende ruter vil fra sommeren 2020 øge kapaciteten på SAS-flyvningerne fra Aarhus Airport med 15 procent. Interessen for Sydeuropa vokser fortsat blandt de østjyske rejsende, og derfor åbner SAS to nye sommerruter fra Aarhus til Alicante i Spanien og Chania på Kreta i Grækenland. Således får østjyderne nye destinationer at vælge mellem, hvis de booker næste års sommerferie med udrejse fra Aarhus Airport.

”Vi har et strategisk fokus på at udvide rutenettet i lufthavnen i tråd med østjydernes rejsemønstre, og her spiller vores samarbejde med SAS fortsat en central rolle. Østjyderne tager positivt imod udviklingen, og flere rejsende benytter sig af mulighederne for at flyve fra Aarhus. Så det er en fornøjelse at kunne tilføre to yderligere ruter til porteføljen fra sommeren 2020 og samtidig øge kapaciteten på en række andre ruter”, siger lufthavnsdirektør, Peer H. Kristensen.

Den øgede kapacitet på ruterne inkluderer blandt andet en opjustering af antallet af afgange til de spanske destinationer Malaga og Palma de Mallorca, der har oplevet stor efterspørgsel det seneste år. I sommerprogrammet for 2020 næsten tredobler SAS antallet af sæder til de to rejsemål.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Verdens største ungdomsorganisation kalder til kongres i Aarhus

Mere end 1500 delegerede i alle aldre, som arbejder med børn og unge verden over, sætter i 2022 kursen mod Aarhus, når byen danner rammen om endnu en international begivenhed. Omdrejningspunktet er børn og unges vilkår og muligheder i det globale samfund, når YMCAs verdensrådsmøde afholdes i sommeren 2022. Det er KFUM og KFUK i Danmark, som byder velkommen, og Aarhus er netop blevet valgt som værtsby. Mødet, der afholdes hvert fjerde år, sætter ligeledes fokus på frivillighed og bæredygtighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne