Menupay, som er en restaurant-app med betalings-, loyalitets- og rabatløsninger til virksomheder og deres medarbejdere, har indgået aftale med Københavns Kommune, og dermed har selskabet landet sin største business to business-kunde til dato, fortæller Ritzau.

Aftalen er den hidtil største, Menupay har indgået, da Københavns Kommune har flere indsatte end nogen af Menupays nuværende eksisterende kunder, og aftalen træder i kraft fra dags dato.

"Det er naturligvis en vigtig anerkendelse af fordelene ved vores system, når Danmarks største arbejdsgiver vælger en aftale med os om at gøre systemet tilgængeligt for alle dets ansatte," siger Kim Lykke Sommer, adm. direktør i selskabet, i meddelelsen.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne