Danske Hoteller overtager nu ejerskabet af Kryb i Ly Kro. Men selvom ejeren er ny, forbliver mange ting, som de er. Det fortæller bestyrelsesformand for Danske Hoteller Erik Sophus Falck til Frdb.dk.

”Udgangspunktet for os, når vi overtager et sted, er, at vi kører det videre, som det er. Vores kendetegn er, at vi bevarer navnet og det lokale islæt”, fortæller han.

Nogle ting bliver dog lavet om. Der er en renovering for to til tre millioner kroner på vej på Kryb i Ly. De fleste af de 77 værelser er sat i stand, men taget og facaden står over for en istandsættelse.

Kryb i Ly Kro får en ny hotelchef med mange års erfaring fra branchen. Det er Martin Nygaard, 55 år, fra Odense. Han har arbejdet 31 år på Knudsens Gaard ved Odense og haft en række tillidsposter hos Best Western og HORESTA.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne