Danske Hoteller overtager nu ejerskabet af Kryb i Ly Kro. Men selvom ejeren er ny, forbliver mange ting, som de er. Det fortæller bestyrelsesformand for Danske Hoteller Erik Sophus Falck til Frdb.dk.

”Udgangspunktet for os, når vi overtager et sted, er, at vi kører det videre, som det er. Vores kendetegn er, at vi bevarer navnet og det lokale islæt”, fortæller han.

Nogle ting bliver dog lavet om. Der er en renovering for to til tre millioner kroner på vej på Kryb i Ly. De fleste af de 77 værelser er sat i stand, men taget og facaden står over for en istandsættelse.

Kryb i Ly Kro får en ny hotelchef med mange års erfaring fra branchen. Det er Martin Nygaard, 55 år, fra Odense. Han har arbejdet 31 år på Knudsens Gaard ved Odense og haft en række tillidsposter hos Best Western og HORESTA.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Ikonisk hotel i Hjørring solgt

Gennem knap to år har Bjarne ”Bamme” Sørensen forsøgt at afhænde Det Bette Hotel i Hjørring, som han og hustruen Sulle har drevet gennem mere end 10 år, skriver Nordjyske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne