Beyond Meat har opnået voldsom succes på det seneste. I juli kunne den amerikanske virksomhed nemlig melde, at salget af planteprodukterne på bare 12 måneder var blevet mere end tredoblet. I 2018 omsatte firmaet for tæt på 600 millioner kroner, skriver Berlingske.

Ekspert i forbruger- og detailhandel Flemming Birch forklarer, at det kødløse kød har vundet indpas på danskernes tallerkener, fordi det rammer ind i en tid, hvor klimadagsordenen er på alles læber.

”Det har slet, slet ikke toppet endnu. Det er vigtigt at forstå, at det handler om mere end fire veganere på Nørrebro. Markedet rykker, fordi vi inden for de seneste par år har oplevet et stigende ønske blandt rigtig mange danskere om at spise mindre kød. De vil ikke holde op, men de vil spise meget mindre. Og det kan vi se ude i kølediskene i supermarkederne, for der bliver solgt mindre kød,” lyder det fra Flemming Birch.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Deltagerrekord til HORESTA Årsdag

HORESTA afholder på torsdag, den 14. november, atter årsdag. I år i Tivoli Hotel & Congress Center med over 700 direktører og beslutningstagere fra det danske hotel-, restaurant- og turismeerhverv, skriver Standby.dk.

Nyt københavnerhotel satser på naturen

Hotel Teglholmen består af et hotel på 6 etager med en stueetage indrettet til 1.500 m² dagligvarebutik samt hotellobby og morgenmadsrestaurant. Gården integreres med den tilstødende “grønne kile” med blomsterbede og trægrupper for at skabe et samlet grønt rum, skriver Nybygget ifølge Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne