Det bliver en stor dag for hele Horsens, når Jørgensens Hotel igen kan tage imod gæster, og Christian Deijenberg, der er COO for Byens Hotel, som skal drifte Jørgensens Hotel, er i fuld gang med at få brikkerne til at gå op i forhold til personale og mange andre ting.

Han har netop sat sin underskrift på en sponsoraftale, der placerer Jørgensens Hotel i Partner-kategori hos AC Horsens, og det har han blandt andet gjort med baggrund i den lokale forankring, netværk og eksponeringsgraden.

”Vi arbejder helst lokalt med råvarer og horsensianerne, for vi vil gerne være en del af lokalsamfundet, hvor AC Horsens i høj grad er omdrejningspunktet forretningsmæssigt og sportsligt. Vi er byens hotel, så vi skal selvfølgelig støtte byens hold”, fortæller Christian Deijenberg og fortsætter:

”Som ny forpagter skal vi lære at kende byen, menneskerne og virksomhederne, og det er oplagt at gøre det gennem AC Horsens, der er en velorganiseret og professionel fodboldklub, der har fine tilbud til netværket omkring klubben”, lyder det fra Christian Deijenberg.

Jørgensens Hotel slår dørene op i begyndelsen af 2020.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hotelchef skifter til Comwell

Efter fem år udenfor Aarhus hos Horisont Hotel & Konference, der indtil sidste efterår førte navnet Koldkærgård, stopper hotelchef Mikkel Kroustrup.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne