Det nyåbnede Steigenberger Alsik Hotel & Spa med 190 værelser, flere restauranter og møde- og konferencelokaler ved Sønderborg Havn skal have ny direktør.  Henrik Bille Pedersen er netop stoppet som direktør for Hotel Alsik. John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, er indsat som midlertidig direktør for Hotel Alsik, til der er fundet en ny chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Mikkel Thrane, leder af Danfoss Media Relations, siger til STANDBY.dk:

”Henrik Bille Pedersen var en midlertidig direktør, og efter Bitten & Mads Clausens Fond besluttede, at den selv ville køre selskabet bag Hotel Alsik, blev samarbejdet opsagt med det tyske driftsselskab RIMC (RIMC International Hotels & Resorts, red), der driver Alsik som et Steigenberger-hotel, opsagt – derfor er Henrik Bille Pedersen også stoppet.”

Samarbejdet med RIMC er ikke helt afbrudt, da RIMC skal fortsætte med markedsføringen af Hotel Alsik i de tysktalende lande. Samarbejdet med hotelkæden Steigenberger påvirkes ikke af de nye aftaler og ejerskab, oplyses det.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne