Det nyåbnede Steigenberger Alsik Hotel & Spa med 190 værelser, flere restauranter og møde- og konferencelokaler ved Sønderborg Havn skal have ny direktør.  Henrik Bille Pedersen er netop stoppet som direktør for Hotel Alsik. John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, er indsat som midlertidig direktør for Hotel Alsik, til der er fundet en ny chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Mikkel Thrane, leder af Danfoss Media Relations, siger til STANDBY.dk:

”Henrik Bille Pedersen var en midlertidig direktør, og efter Bitten & Mads Clausens Fond besluttede, at den selv ville køre selskabet bag Hotel Alsik, blev samarbejdet opsagt med det tyske driftsselskab RIMC (RIMC International Hotels & Resorts, red), der driver Alsik som et Steigenberger-hotel, opsagt – derfor er Henrik Bille Pedersen også stoppet.”

Samarbejdet med RIMC er ikke helt afbrudt, da RIMC skal fortsætte med markedsføringen af Hotel Alsik i de tysktalende lande. Samarbejdet med hotelkæden Steigenberger påvirkes ikke af de nye aftaler og ejerskab, oplyses det.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne