Det nyåbnede Steigenberger Alsik Hotel & Spa med 190 værelser, flere restauranter og møde- og konferencelokaler ved Sønderborg Havn skal have ny direktør.  Henrik Bille Pedersen er netop stoppet som direktør for Hotel Alsik. John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, er indsat som midlertidig direktør for Hotel Alsik, til der er fundet en ny chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Mikkel Thrane, leder af Danfoss Media Relations, siger til STANDBY.dk:

”Henrik Bille Pedersen var en midlertidig direktør, og efter Bitten & Mads Clausens Fond besluttede, at den selv ville køre selskabet bag Hotel Alsik, blev samarbejdet opsagt med det tyske driftsselskab RIMC (RIMC International Hotels & Resorts, red), der driver Alsik som et Steigenberger-hotel, opsagt – derfor er Henrik Bille Pedersen også stoppet.”

Samarbejdet med RIMC er ikke helt afbrudt, da RIMC skal fortsætte med markedsføringen af Hotel Alsik i de tysktalende lande. Samarbejdet med hotelkæden Steigenberger påvirkes ikke af de nye aftaler og ejerskab, oplyses det.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Mange vil være direktør for nyt dansk hotel

Lige nu er John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, midlertidig direktør på Hotel Alsik, indtil der er fundet en ny øverste chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne