Graffitimalere har for nylig overmalet det nyrenoverede Best Western Plus Hotel Svendborg. Men alle kunne være ganske rolige. Det var helt efter planen, skriver Kursuslex. Hotel Svendborg renoverer nemlig facaden mod Centrumpladsen – om 6 måneder åbnes dørene til en ny restaurant, ny reception, nyt loungeområde osv.

”Familien Halberg, der ejer hotellet, har altid investeret i kunst til hotellet, så det var oplagt også at have fokus på det kunstneriske udtryk - også her i byggefasen. Og streetart har vi ikke haft før på hotellet, så det skulle vi så have nu,” siger hoteldirektør Tom Pelle Jensen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne