Graffitimalere har for nylig overmalet det nyrenoverede Best Western Plus Hotel Svendborg. Men alle kunne være ganske rolige. Det var helt efter planen, skriver Kursuslex. Hotel Svendborg renoverer nemlig facaden mod Centrumpladsen – om 6 måneder åbnes dørene til en ny restaurant, ny reception, nyt loungeområde osv.

”Familien Halberg, der ejer hotellet, har altid investeret i kunst til hotellet, så det var oplagt også at have fokus på det kunstneriske udtryk - også her i byggefasen. Og streetart har vi ikke haft før på hotellet, så det skulle vi så have nu,” siger hoteldirektør Tom Pelle Jensen.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne