Fra efterårsferien udvider Restaurant Flammen i Aalborg sin åbningstid og inviterer fremover indenfor til en overdådig brunch- og frokostbuffet hver lørdag og søndag. Her kan sultne nordjyder gå ombord i alle de lækre retter, der hører sig til en god brunch og derudover udforske yoghurtbaren med masser af toppings, kæmpe pålægsfade med bl.a. varm leverpostej, gammeldags æggekage med purløg og bacon, tarteletter, vafler med softice og godt brød af alle slags inklusive wienerbrød, naturligvis.

”Vi sætter vores fingeraftryk på brunchen ved at servere rosa kød og Flammens Go’e Ben fra grillen, ligesom man kan få lavet en omelet efter sin egen smag. Fra kl. 12 bliver der desuden serveret flere slags friskgrillede burgere og pommes frites,” fortæller Flammens adm. direktør Piet Klein.

Forud ligger flere måneders forberedelse, som Flammens stiftere Ketty og Flemming Rosenfeldt Sunddal har stået i spidsen for, og deres sønderjyske kro-tilgang ses tydeligt på brunchmenuen. De første weekender vil parret også selv være at finde i restauranten i Aalborg for at sikre, at alt bliver serveret på rette vis.

”Vi har udvalgt nogle gode, danske retter, der bliver lavet med hjertet, og som folk kender og elsker, men normalt ikke kan få til brunch. På den måde vil vi gerne give gæsterne lidt mere, end de forventer,” siger Ketty Rosenfeldt Sunddal.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne