Drømmen om at skabe et bureau, der kunne trække nationale og internationale erhvervsturister i Nordjylland, er bristet, skriver Nordjyske Stiftstidende. Bag drømmen stod Topmeeting APS, men virksomheden er netop gået konkurs.

På Topmeetings hjemmeside kan man læse at missionen går ud på: ”At samle nordjyske møde- og eventudbydere - herunder nordjyske hoteller, messecentre, feriecentre, restauranter samt kunst- og kulturhuse - med henblik på at promovere disse overfor købedygtige og beslutningstagende møde- & eventbookere fra nationale og internationale virksomheder.”

Morten Lindblad, der var direktør i Topmeetings, forklarer om konkursen, at det var en god ide, der viste sig ikke at være levedygtig.

”Vi måtte give op, inden det blev til noget. Det nåede ikke rigtig at blive til en virksomhed. Men det var en god ide, som vi kunne ikke finde ud af at få til at flyve. Det var uholdbart, og det holdt til første budgetopfølgningsmøde - så var der ikke andet at gøre, end at sige stop”, siger han.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Verdens største ungdomsorganisation kalder til kongres i Aarhus

Mere end 1500 delegerede i alle aldre, som arbejder med børn og unge verden over, sætter i 2022 kursen mod Aarhus, når byen danner rammen om endnu en international begivenhed. Omdrejningspunktet er børn og unges vilkår og muligheder i det globale samfund, når YMCAs verdensrådsmøde afholdes i sommeren 2022. Det er KFUM og KFUK i Danmark, som byder velkommen, og Aarhus er netop blevet valgt som værtsby. Mødet, der afholdes hvert fjerde år, sætter ligeledes fokus på frivillighed og bæredygtighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne