Drømmen om at skabe et bureau, der kunne trække nationale og internationale erhvervsturister i Nordjylland, er bristet, skriver Nordjyske Stiftstidende. Bag drømmen stod Topmeeting APS, men virksomheden er netop gået konkurs.

På Topmeetings hjemmeside kan man læse at missionen går ud på: ”At samle nordjyske møde- og eventudbydere - herunder nordjyske hoteller, messecentre, feriecentre, restauranter samt kunst- og kulturhuse - med henblik på at promovere disse overfor købedygtige og beslutningstagende møde- & eventbookere fra nationale og internationale virksomheder.”

Morten Lindblad, der var direktør i Topmeetings, forklarer om konkursen, at det var en god ide, der viste sig ikke at være levedygtig.

”Vi måtte give op, inden det blev til noget. Det nåede ikke rigtig at blive til en virksomhed. Men det var en god ide, som vi kunne ikke finde ud af at få til at flyve. Det var uholdbart, og det holdt til første budgetopfølgningsmøde - så var der ikke andet at gøre, end at sige stop”, siger han.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne