Petter Stordalen er blandt Norges rigeste mænd og er både milliardær i kroner og dollar. Han har stiftet koncernen Nordic Choice Hotels, som i dag står bag næsten 200 highendhoteller i primært Skandinavien. I København ejer han Hotel Skt. Petri, Comfort Hotel Vesterbro samt Hotel Clarion ved lufthavnen. Han er også ved at bygge Comfort Hotel Copenhagen Airport, der til foråret åbner med mere end 600 værelser, skriver Berlingske.

Siden 2016 har hundredvis af håndværkere arbejdet på det, der i foråret næste år skal åbne som Hotel Villa Copenhagen. Hotellet var fastsat til at koste omkring halvanden milliard at få klart, men nu bliver det vist lidt mere. Præcis hvor meget mere, vil han ikke ud med. Han synes ikke, det er vigtigt.

”Medierne prøver at fremstille mig som en krydsning mellem en teletubby og Jack Sparrow. Men jeg er jo velstuderet, og jeg har lært, at man ikke skal tro på alt, hvad man læser i medierne. Folk tror måske, at det er mig, der driver hotellerne. Men jeg kan ingenting. Jeg kan ikke rede en seng eller lave nogen form for mad. Jeg kan ikke engang booke en gæst ind. Jeg er fuldstændig ubrugelig på et hotel,” siger han.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madens Folkemøde vælger ny bestyrelsesformand

Tidligere borgmester i Lejre Mette Touborg, der har rødder i det vestjyske landbrugsland, er blevet valgt som ny bestyrelsesformand i Foreningen Madens Folkemøde, skriver FødevareWatch.dk.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Hotelkæde beholder særpris i Danmark

Tirsdag aften modtog Scandic prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion (inddragelse i et fællesskab eller en sammenhæng, red.), skriver Standby.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne