Petter Stordalen er blandt Norges rigeste mænd og er både milliardær i kroner og dollar. Han har stiftet koncernen Nordic Choice Hotels, som i dag står bag næsten 200 highendhoteller i primært Skandinavien. I København ejer han Hotel Skt. Petri, Comfort Hotel Vesterbro samt Hotel Clarion ved lufthavnen. Han er også ved at bygge Comfort Hotel Copenhagen Airport, der til foråret åbner med mere end 600 værelser, skriver Berlingske.

Siden 2016 har hundredvis af håndværkere arbejdet på det, der i foråret næste år skal åbne som Hotel Villa Copenhagen. Hotellet var fastsat til at koste omkring halvanden milliard at få klart, men nu bliver det vist lidt mere. Præcis hvor meget mere, vil han ikke ud med. Han synes ikke, det er vigtigt.

”Medierne prøver at fremstille mig som en krydsning mellem en teletubby og Jack Sparrow. Men jeg er jo velstuderet, og jeg har lært, at man ikke skal tro på alt, hvad man læser i medierne. Folk tror måske, at det er mig, der driver hotellerne. Men jeg kan ingenting. Jeg kan ikke rede en seng eller lave nogen form for mad. Jeg kan ikke engang booke en gæst ind. Jeg er fuldstændig ubrugelig på et hotel,” siger han.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne